Winteropening Snowworld Landgraaf en Zoetermeer 2018

Snowworld

Het wintersportseizoen wordt bij SnowWorld feestelijk geopend in het weekend van 13 & 14 oktober in Landgraaf en 20 & 21 oktober in Zoetermeer. Jong of oud, beginner of gevorderd, voor iedereen is er wat te doen.

Op deze feestelijke dagen organiseert SnowWorld van 10:00 tot 17:00 uur allerlei activiteiten. Dit jaar is er een stempelkaart voor € 12,50 met maar liefst 10 super toffe activiteiten, waaronder een uur vrij skiën/snowboarden of een proefles van een uur én een uur tubegliden!

Altijd al een ski- en/of snowboardcursus willen volgen? Boek deze dan op één van deze dagen. Je krijgt exclusief tijdens de winteropening op locatie bij SnowWorld tot 10% vroegboekkorting op alle cursussen!

Verder kun je op deze dagen met hoge kortingen je winteroutfit shoppen, tijdens de magazijnverkoop van Duijvestein. Ook staan er verschillende stands van wintersport gerelateerde partners.

Snowworld

De kids zullen zich niet vervelen. Ze kunnen op de kinderspeelplaats een workshop apfelstrudel maken volgen, geschminkt worden en een leuke speurtocht doen. Ook zal Clown Jovel aanwezig zijn om al zijn magische trucs uit de kast te halen. Na afloop krijgen alle kids een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Kortom voor ieder wat wils.

Als klap op de vuurpijl eindigen we de zaterdagavond met een heel gezellig feest “Das Mega Winterfest”. Voor maar €19,99 heb je vanaf 16.00 uur 1 uur pistetoegang en als klap op de vuurpijl is er na een uur dikke pret op de baan een groots Après Ski openingsfeest met heerlijke glühwein, bier, bratwurst, party DJ’s, feestzangers, kort samengevat PARTY MACHEN.

Wil jij naast alle leuke activiteiten die er te doen zijn, ook nog gratis een jaarkaart van SnowWorld of een skipas voor Saas-Fee, Zillertal Arena of Skirama winnen!? Kom dan naar deze winterse dagen en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars!

Snowworld

Snowworld banner groot

Snowworld banner Algemeen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...