Winters richting de kerst in Oostenrijk

Skicircus Saalbach

Kaiserwetter Saalbach 17-12-2021

Winters richting de kerst in Oostenrijk. Voor degene die richting Oostenrijk gaan zal het een mooie week worden, in en na het weekend mogelijk opnieuw sneeuw.

Vandaag wordt het genieten met veel zon maar met een koude noordwestelijke stroming. Lokaal kan er mist voorkomen dat in de loop van de ochtend zal verdwijnen. Toch zal het niet geheel onbewolkt worden met name in het oosten kunnen er wolken voorbij drijven. Met een maximumtemperatuur tussen de -6 en +3 graden wordt het een frisse dag, hogerop zal het nog kouder worden.

Morgen wordt het weer ijzig koud maar zal ook nu de zon veelvuldig gaan schijnen. Het zal een bijna kopie worden van een dag eerder met kans op mist in de ochtend. In de avond zal er meer bewolking vanuit het westen het land binnen komen. Na een frisse start met temperaturen tot zelfs -12 zal het in de middag uiteindelijk maximaal -4 tot +2 graden gaan worden.

Kerst

Richting het weekend en dus ook kerst blijft het koud maar wel geleidelijk meer bewolking. De komende dagen zal de maximumtemperaturen liggen tussen -3 en +11 graden. Op de donderdag is er in de nacht ten oosten van Salzburgerland kans op ijzel dat wordt opletten. De kans op regen is aan de noordkant van Alpen en in het oosten ook op kerstavond aanwezig.

Morgen meer over het weer richting het weekend en de feestdagen.

De Groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×