Winterse beelden uit Oostenrijk en testrit Gletsjerjet 3 en 4 Kaprun

Winterse beelden uit Oostenrijk en testrit Gletsjerjet 3 en 4 Kaprun

Vanochtend waren we toch wel heel erg benieuwd of er wat wit goud naar beneden is gekomen in Oostenrijk. We werden zeker niet teleurgesteld. Gisteren overigens konden we al sneeuwvlokken signaleren op de Choralpe en dat is in Westendorf (1810 meter) Deze sneeuw bleef natuurlijk niet liggen maar zo zie je maar dat de winter er toch aan zit te komen. Nu roepen we niet dat het gelijk tot in de dalen wit moet worden. Daar mag het zeker nog wel even gaan na-zomeren.

Kaprun Kitzsteinhorn

       Kaprun Kitzsteinhorn 6 september 2015 

Hintertux

Hintertux 6 september 2015

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn 6 september 2015

De komende tijd zouden toch de gletsjers zo nu en dan van sneeuw moeten worden voorzien. Afgelopen winterseizoen ging Kaprun (Kitzsteinhorn) op 3 oktober open en onze verwachting is dat het dit keer ook gaat gebeuren rondom deze datum. Maar we houden dit zeker in de gaten en zullen jullie hierover berichten.

Maar ook hebben we diverse foto s binnen gekregen vanaf de Kitzsteinhorn. Daar wordt gewerkt aan de nieuwe Gletsjerjet 3 en 4. Afgelopen vrijdag was er weer een testrit. Bijgaande foto is daar gemaakt. Wie gaat daar heen zodra deze lift open gaat ? (oktober)

Gletsjerjet 3 en 4

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×