Winterse ochtendbeelden Oostenrijk met sneeuw

Sölden Seekogl sneeuw op 13 okt 2021

Het heeft weer gesneeuwd op vele plaatsen zo ook hier in Sölden bij de Seekogl

Winterse ochtendbeelden Oostenrijk met sneeuw 13 oktober 2021

Afgelopen nacht is het in delen van Oostenrijk gaan sneeuwen. De meeste sneeuw zou zijn gevallen in de regio van Kaprun. Dat is voor ons heel goed nieuws aangezien we daar as. zaterdag gaan skiën. Uiteraard wel op de gletsjer want in het normale wintergebied op de maiskogel daar kan dat pas vanaf eind november of begin december.

We hebben maar gelijk een aantal webcams opgezocht en deze kunnen jullie bekijken. Er komen veel wintersportgebieden voorbij en ook de sneeuwgrens is goed te zien. Bv Saalbach liet een sneeuwgrens zien van circa 1100-1200 meter.

Alweer in de stemming gekomen voor de wintersport en nog geen accommodatie geboekt. Kijk eens geheel vrijblijvend op onze accommodatiepagina.

Hochzeiger

Saalbach

In de lager gelegen gebieden moet je deze sneeuwval zien als eerste winterprik. De sneeuw zal vast nog gaan wegsmelten. Meestal zal rond half november het insneeuwen in de gebieden gaan gebeuren. De sneeuwkanonnen helpen dan ook een handje mee.

Altijd goed geïnformeerd worden over het weer in Oostenrijk. Iedere dag staat er een weerbericht voor jullie klaar.

PS as. weekend staan wij op de gletsjer van Kaprun. Twee keer per dag zullen wij dan ook weer live op facebook gaan. Ben je benieuwd dan zeker even kijken hoe de omstandigheden zijn.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chaletnl-banner-900x600

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht