Winterseizoen is nu echt begonnen

RTL Brixen im Thale 21 dec 2019

Winterseizoen nu echt begonnen. Afgelopen vrijdag en zaterdag is de uittocht in Nederland begonnen. De 1e kerstweek is daarmee begonnen en dat betekent vanaf vandaag ook weer wat meer drukte op de pistes. Nog niet helemaal topdrukte want de Duitsers zijn nog niet gearriveerd. Die komen pas na de kerst.

Wij zijn zelf ook weer de komende 2 weken actief in Oostenrijk. Het weer gaat ook weer bepalen waar we gaan skiën en natuurlijk waar we jullie beelden vandaan kunnen laten zien. Dus wil je op de hoogte blijven hoe de condities zijn dan kun je afstemmen op ons facebook kanaal, daar zien jullie op de dag live video’s terug. Maar natuurlijk ook op FANtastisch Oostenrijk kun je natuurlijk veel zien. OA ook onze dagelijkse video die we opnemen uit de skigebieden. Blijf je ons volgen dit winterseizoen?

St Johann in Tirol

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht