Winterseizoen Stubaier Gletsjer is begonnen

Stubaier Gletsjer Eisgratbahn

Winterseizoen op de Stubaier Gletsjer is begonnen. De sneeuwval van de afgelopen dagen heeft er ook voor gezorgd dat de Stubaier gletsjer aan haar winterseizoen kan beginnen.

Eerder was de sneeuwval goed nieuws voor de Hintertux Gletsjer, ook in Sölden kon de Rettenbach gletsjer eerder openen. Voor de skigebieden is de aftelling naar het nieuwe seizoen begonnen. De komenden tijd zullen meer skigebieden hun openingsdata bekend maken.

Opening Stubaier Gletsjer

Vanaf 30 september is het grootste gletsjerskigebied van Oostenrijk het winterseizoen 2022/2023 begonnen met de opening van de volgende liften, pistes en faciliteiten. Alle informatie over de geopende liften en pistes kun je hier vinden.

  • 3S Eisgratbahn I
  • Gamsgartenbahn II (vanaf middenstation)
  • Rotadl 8-persoons stoeltjeslift
  • Daunferner T-bar lift
  • Helling 7
  • Helling 9

Het zelfbedieningsrestaurant van Gamsgarten  is ook vanaf vrijdag 30 september 2022 geopend.

Anderen lezen ook.

Hier de beelden van onze laatste afdalingen op de gletsjer op 29 april dit jaar.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...