Winterseprik Sneeuw Hooggebergte 14 augustus 2019

Winterseprik, het weer is wat koeler in Oostenrijk geworden, laten we hopen tijdelijk. In het weerbericht van vanochtend hebben jullie in ieder geval kunnen lezen dat er weer twee mooie dagen aankomen en daar houden we ons maar aan vast. Maar….

Als het wat kouder wordt dan gaan we toch ook eens kijken in het hooggebergte want daar zou wel eens de eerste winterseprik kunnen worden uitgedeeld en….. kijk zelf de video hierboven.

Natuurlijk het is zomer maar voor sommige is het nog maar een paar weken en dan gaan de gletsjers weer openen (Hintertux is overigens altijd open). Als de situatie qua sneeuw dan toereikend is dan zien we vaak dat er medio september dat er weer ergens een gletsjer opent. Wie heeft de planning om in september naar een gletsjer te gaan. Wij zelf nog niet. Oktober zal het op zijn vroegst worden bij goede omstandigheden.

Pitztal das cafe 14 aug 2019

Maar we kijken zeker uit naar het komende winterseizoen met weer in sommige skigebieden nieuwe liften. Speciaal kijken wij uit naar de nieuwe lift in Kaprun, de 3K- K-onnexion waarmee je vanuit het dorp Kaprun via de Maiskogel in 1 keer richting de gletsjer kunt gaan. Maar ook in Kirchberg (Fleckalmbahn), Brixen im Thale (Zinsbergbahn), Westendorf (Fleidingbahn) etc… we kijken er erg naar uit.

Hebben jullie je accommodatie al geboekt? Kijk dan eens geheel vrijblijvend op onze accommodatiepagina.

Hieronder nog een plaatje vanaf de Pitztaler GletsjerStubaier Gletsjer en Zugspitze, daar heeft het ook gesneeuwd.

Kaprun 14 aug 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht