Wintersport 2024/2025: kunnen we alweer boeken?

ChaletNL

Wintersport 2024/2025: kunnen we alweer boeken?

Het huidige wintersportseizoen is áán en we genieten volop van uitstekende winterse omstandigheden. Met een vliegende start van het seizoen, rijst ook de vraag: kunnen we alweer boeken voor volgend jaar? “De eerste aanvragen voor met name de kerstperiode druppelen langzaam binnen”, aldus partner Chalet.nl.

Achter de schermen zijn ze bij de reisorganisatie druk met de voorbereidingen voor winter 2024/2025. Het aanbod van accommodaties wordt zorgvuldig samengesteld in samenwerking met lokale partners, zoals verhuurmaatschappijen en particuliere chaleteigenaren.

Wintersport boeken voor 2024/2025: het kan weer!

Hoewel het totale aanbod nog even op zich laat wachten, is momenteel 5% van de accommodaties (140 stuks) alweer geprijsd en boekbaar voor seizoen 2024/2025. Het is het topje van de ijsberg: de verwachting is dat het totale aanbod rond april/mei weer online staat. Achter de schermen wordt alles op alles gezet om het aanbod zo snel mogelijk uit te breiden. Wie benieuwd is, kan alvast een kijkje nemen op de website van Chalet.nl.

Tip: mis je favoriete accommodatie niet

Heb je op Chalet.nl een accommodatie gevonden, maar is die nog niet te boeken voor 2024/2025? Met een e-mailnotificatie ben jij als eerste op de hoogte zodra het chalet of appartement geprijsd en boekbaar is. Hoe? Laat simpelweg je e-mailadres achter via de donkerblauwe button boven de prijstabel van de accommodatie waar je interesse in hebt. Je ontvangt een seintje zodra het chalet of appartement beschikbaar is, zodat jij als eerste kunt boeken.

ChaletNL

Ontvang een e-mailnotificatie wanneer jouw favoriete accommodatie boekbaar is voor 2024/2025.

Blijf op de hoogte

Wil je meer nieuws en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen voor winterseizoen 2024/2025? Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief van Chalet.nl. Hier ontvang je wekelijks de actuele stand van zaken t.a.v. winterseizoen 2024/2025.

Chalet NL Last-minute campagne-1200x800-px

Dit vind je ook FANtastisch...

×