Wintersport in het laagseizoen?

Chaletsplus Zillertalarena

Wintersport in het laagseizoen? Ben je ook al aan het aftellen? Het wintersportseizoen 2019/2020 is in zicht! Begin december zijn de eerste skiliften weer geopend en kan de winterpret weer beginnen!

Ben je niet gebonden aan schoolvakanties? Dan kan wintersporten tijdens het laagseizoen erg aantrekkelijk zijn! Niet alleen fijn voor je portemonnee, er zijn nog meer voordelen aan wintersporten in Oostenrijk tijdens het laagseizoen.

Goed voor je portemonnee!

De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk het financiële voordeel. Als je de huurprijzen tijdens het laagseizoen vergelijkt met die tijdens de schoolvakanties kan het zomaar de helft schelen! Zo kun je een chalet of appartement boeken voor minder geld, óf er natuurlijk nog een paar dagen of een week achteraan plakken! Bekijk het aanbod vanaf 14 december.

Rustig onderweg

Er is niet veel vakantieverkeer onderweg, dus -mits je de reguliere spitstijden en werkzaamheden omzeilt- kun je de heen- en terugreis doorgaans zonder al te veel oponthoud doorstaan.

Rustig op de piste

Niet alleen onderweg, maar ook op de piste kun je het “vakantieverkeer” missen als kiespijn. Komt het even mooi uit dat het in het laagseizoen een stuk minder druk is op de pistes! Zowel als beginnend als ervaren wintersporter kun je in alle rust je volledige aandacht geven aan je wintersportkunsten.

Zillertalarena

Neem bijvoorbeeld is een kijkje in de volgende gebieden:

Chalets in de Zillertal Arena/Wildkogel Arena

Chalets in Saalbach Hinterglemm

Chalets in Katschberg-Aineck/Fanningberg/Obertauern

Chalets in Zell am See/Kaprun

Chalets in Hochkönig

Schitterende vergezichten

Nu is dit natuurlijk niet gebonden aan het hoog- of laagseizoen, maar wel altijd een goede reden om te gaan wintersporten in Oostenrijk. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we weer van de vers geprepareerde pistes af kunnen gaan, omringt door het prachtige berglandschap.

Twijfel niet langer en boek die wintersport naar Oostenrijk!

Chaletsplus

Chaletsplus

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×