Wintersport seizoenkaarthouders krijgen extraatje in zomerseizoen

Fantastisch Oostenrijk zomer logo

Wintersport seizoenkaarthouders krijgen extraatje in zomerseizoen

Het skiseizoen kwam onverwachts op 15 maart tot een einde. Dat betekende ook dat je geen gebruik meer kon maken van jouw seizoenkaart die vaak nog doorliep tot in de maand mei.

Een advocaat in Duitsland is er zelfs al tegen in gegaan en eiste maar liefst 190 euro terug. Dit bericht kun je HIER nog eens nalezen. Maar de samenwerkende gebieden en bergbahnen hebben ook gekeken hoe er toch een soort van compensatie zou kunnen komen.

De Tirolkaart, Snow-Card Tirol, daarvan wordt de geldigheidstermijn verlengd tot 2 augustus 2020. Mocht je dus naar Oostenrijk gaan dan kun je dus op je wintersportseizoenkaart in het zomerseizoen nog even met de gondel of lift omhoog.

Ook is er al meegedeeld dat men voor de Super Ski Card wat gaat regelen. Hoe dat er uit gaat zien daar komen we zeker nog voor in de lucht. Er is toegezegd dat men komende week daar een uitspraak over gaat doen.

Maar ook aparte skigebieden die gaan wat regelen. SkiWelt die gaat de seizoenkaarthouders ook wat aanbieden. Deze kaart wordt tot en met 30 juni 2020 verlengd.

Nu de grenzen toch weer opengaan vanaf 15 juni is het wellicht een optie om toch weer eens te gaan kijken in Oostenrijk. Wij gaan zelf ook eens kijken of we een gaatje in de agenda kunnen krijgen. Wie weet dan binnenkort medio juni weer wat video updates vanaf onze kant.

KitzAlpbike Brixen Im Thale

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Werken in Oostenrijk sep 2019

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...