Wintersport Skibeurs Intersport Twinsport

Twinsport Wintersport Outlet_MOB-Header_1456x1040px

Wintersport Skibeurs Intersport Twinsport

Het is alweer eind oktober en dat is ook de tijd om naar je wintersport uitrusting te gaan kijken. Intersport Twinsport speelt hierop in en heeft een skibeurs georganiseerd in een aantal vestigingen.

Om als eerste te profiteren van grote kortingen, organiseert Intersport Twinsport binnenkort tijdelijke wintersport outlets in de onderstaande winkels. In de vestiging van Cruquius en Hengelo van 26 t/m 29 oktober 2023.

Twinsport Cruquius Hengelo oktober 2023

Check wanneer de outlet bij jou in de buurt is en shop de beste items tegen bodemprijzen. Tijdens de wintersport outlet ontvang je kortingen tussen 40-70% op topmerken als Falcon, Peak Performance, Nikkie, Barts en The North Face. Ontdek het ruime assortiment van de grootste wintersport outlet van Nederland. Dit wil je niet missen, toch?

In de vestiging van Leiden en Woerden van 2 t/m 5 novenber 2023.

Twinsport Cruquius Leiden Woerden oktober 2023

Saalbach Kaiserwetter Topfoto

Intersport Twinsport banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×