100% wintersport tijdens de voorjaarsvakantie

Oostenrijk Skiën Kinderen Summit Travel

Wintersport tijdens de voorjaarvakantie, dat is 100% genieten van al het goeds dat de winter te bieden heeft. Hoe komt het dat dit de perfecte periode is om op wintersport te gaan?

De skigebieden zijn op zijn best

In de meeste gevallen ligt er een goed pak sneeuw, zodat praktisch alle pistes open zijn. Alles in die voorjaarsvakantie weken is er op gericht een optimale wintersport te bieden aan alle wintersporters. Het zal af en toe zeker druk zijn op de pistes, je hebt geen lift voor je alleen, maar die drukte geeft ook gezelligheid!

Veel te doen

Tijdens de voorjaarsvakantie is er ook veel te doen. Denk eens aan early bird toegang op de piste, meerijden met een piste-bully, skitours, vuurwerkshows of een fakkeltocht in de avonduren. Sommige accommodaties hebben in de hoogseizoenweken ook kinderopvang en speciale avondprogramma’s, zodat jij je niet hoeft te vervelen.

Summit Travel St Anton

Après-ski draait overuren

Door de gezellige drukte beleef je ook in de après-ski een top-tijd! Veel Nederlandse artiesten weten hun weg inmiddels goed te vinden richting de après-ski tenten in Oostenrijk. Hierdoor kun je de Snollebollekes, Gerard Joling of Wolter Kroes zomaar tegenkomen in de bar. Waar is dat feestje vanavond?

Je kunt daarna nog een keer op wintersport

Als wintersportfan doe je natuurlijk niks liever dan altijd in de sneeuw zijn. Omdat je middenin het seizoen op wintersport gaat, kun je natuurlijk nog een keer gaan, het seizoen duurt vaak tot eind maart / half april in veel gebieden. Maar je kunt ook in december of januari al een keer gaan wintersporten, zodat je in de voorjaarsvakantie helemaal in topvorm bent!

Sölden gletsjer Summit Travel

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...