Wintersportbeurs bij Vos Wintersport in Baarn

Saalbach topfoto over het dal richting Hinterglemm

Wintersportbeurs bij Vos Wintersport in Baarn

Op vrijdag 23,  zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2020 organiseert Vos Wintersport wederom een grandioze wintersportbeurs. Deze zal worden gehouden op de parkeerplaats naast KINDERGARDEN, direct naast de winkel. De beurs is ook dit jaar weer geheel overdekt zodat het “Hollandse” weer niet de spelbreker kan zijn.

Op de beurs kunt je terecht voor allerlei wintersportartikelen. Of het nu gaat om ski’s, skischoenen, (ski)kleding of kleinere artikelen zoals (ski) zonnebrillen, helmen, handschoenen en sokken. Alles is te vinden op de beurs. Natuurlijk is er ook een uitgebreid assortiment skikleding voor jong en oud.

Er lopen diverse gespecialiseerde medewerkers rond die jullie graag willen helpen met de keuze zodat je ook op een goede wijze  geïnformeerd wordt. Maar ook kun je het onderhoud van ski’s laten doen bij Vos Wintersport en heb je geen eigen ski’s dan zijn die ook zeker te huren. Wellicht toch eens gaan voor gebruikte ski’s en schoenen ook dat is allemaal mogelijk.

Naast de verkoop van ski’s en skischoenen heeft Vos Wintersport ook een uniek kindergarantieplan ontwikkeld waardoor het vaak voor kinderen goedkoper is om een ski set aan te schaffen dan het te huren. Laat je daar eens over informeren. Vos Wintersport heeft een zeer ruime collectie in alle wintersport kleding. Ben je benieuwd laat dit lange weekend dan zeker niet aan je voorbij gaan.

Ook voor de te gekke winter jassen bent je bij Vos Wintersport op het goede adres. Protest, Goldbergh, Peak Performance J.Lindenberg alles is ruimschoots op voorraad!

De beurs en winkel is geopend op:

VRIJDAG 23 OKTOBER VAN 09:00 TOT 21:00
ZATERDAG 24 OKTOBER VAN 09:00 TOT 17:00
ZONDAG 25 OKTOBER VAN 10:00 TOT 17:00

  • Vos Wintersport
  • Teding Van Berkhoutstraat 5A
  • 3743 BT Baarn
  • Tel 035-5430866

Skibeurs Vos Wintersport okt 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht