Wintersporters en sleepliften dus leuke video’s

Blooper skilift

Voor sommige wintersporters zijn deze liften de grootste nachtmerrie, we bedoelen hiermee beginnende skiërs en snowboarders. Sleepliften zijn ook geen makkelijke liften en wij van FANtastisch Oostenrijk zijn ook niet altijd de grootste fans van sleepliften. Uiteindelijk zijn sleepliften helemaal niet zo erg, het is gewoon een kwestie van oefenen in het gebruik. De eerste keer is altijd wel lastig met instappen en wanneer je dan eenmaal erachter hangt is het nog een hele opgave om te blijven staan. Vooral voor de snowboarders zijn de sleepliften in het begin een echte horror, zo zal je dat vooral ervaren in onderstaande filmpjes. We hebben namelijk voor jullie een aantal grappige filmpjes op een rij gezet. We doen dit natuurlijk niet zomaar, we willen namelijk graag jullie leukste fails laten zien. Bij dezen dan ook een oproep naar jullie om zoveel mogelijk in te sturen. Dus het mag van alles zijn, van vallen bij de sleeplift tot domme kleine ongelukjes op de piste. Als het maar met wintersport te maken heeft. Stuur al je filmpjes naar info@fantastischoostenrijk.nl (graag via wetransfer) We zuillen dan zeker wat gaan doen met jullie video’s.

Dave zijn eerste keer…

Het was Dave zijn eerste keer instappen in een sleeplift. Het ging niet zo lekker. Het gaat zelfs zo moeilijk dat de liftmedewerker er wanhopig van wordt. Meer zullen we niet verklappen.

Het lukt…of toch niet

Deze boarder heeft hem te pakken, maar dan gaat het pijnlijk mis. Kijk maar snel de video!

Hoe moet je wel instappen

Toch nog een leerzame video, het moet namelijk niet te gek worden. Helaas het is nog steeds allemaal heel moeilijk, gelukkig lukt deze boarder het na wat stootjes wel.

Keiharde wind helpt ook niet mee

Dan zit je eindelijk in de lift en lijkt het helemaal goed te gaan. Maar dan is er wind en gaat alles mis, zelfs het uitstappen.

Skiërs hebben het ook lastig

We horen het commentaar al komen, “jullie zetten alleen de snowboarders voor schut” Om dat tegen te gaan hebben wij ook nog een skiër die moeite heeft met de sleeplift. Het gaat dan ook echt goed fout met deze persoon.

Summittravel728x90

 

(Visited 254 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.