Wintersportspecialist Chalet.nl zoekt marketingmanager

team-chalet.nl

Wintersportspecialist Chalet.nl zoekt marketingmanager

Zo nu en dan komt er in onze branche een baan vrij waarvan menig wintersporthart sneller gaat kloppen. Zo zagen we bij onze partner Chalet.nl afgelopen week een vacature verschijnen die we hier graag even onder de aandacht brengen.

De wintersportorganisatie is op zoek naar een marketingmanager die het bedrijf verder op de (piste)kaart zet. Een ervaren manager die de marketingafdeling naar een hoger niveau kan tillen.

Belangrijke pijlers binnen de functie zijn strategisch leiderschap, teammanagement, actieve bijdrage aan het management team (MT) en het onderhouden en uitbreiden van contacten en samenwerkingen in de branche.

Klinkt als een mooie uitdaging! Zien we jou binnenkort werkzaam in onze mooie branche?

Lees hier de hele vacature

Gletscherwelt Weissee Topfoto

Chalet NL Last-minute campagne-1200x800-px

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Dit vind je ook FANtastisch...