Wintersportspecialist Chalet.nl zoekt versterking!

Chalet.nl

Elke dag wintersport? Wintersportspecialist Chalet.nl zoekt versterking!

Chalet.nl is dé specialist voor wintersport. Onvergetelijke wintersportvakanties organiseren. Dat is wat we doen. Op onze website hebben bezoekers keuze uit ruim 3.000 chalets en appartementen in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Daar zitten heel veel fantastische accommodaties bij. Om het komende winterseizoen tot een groot succes te maken, zoeken we versterking in diverse functies. Zit er iets voor je bij?

Product Manager Oostenrijk

Om ervoor te zorgen dat het aanbod op onze website goed aansluit bij wat onze klanten willen, zoeken we een Product Manager Oostenrijk. Je bent een heel belangrijke schakel in ons Inkoop- en Product Management Team.

Je vindt het leuk om relaties op te bouwen en te onderhouden met (inter-)nationale partners, creatieve teksten te schrijven, beeldmateriaal te selecteren en draait je hand niet om voor een ingewikkelde prijscalculatie. Je heb je eigen portfolio aan partners, maar ondersteunt ook je collega’s in het team. Je kunt goed zelfstandig werken en bent bereid enkele malen per jaar naar Oostenrijk af te reizen.

Benieuwd naar deze vacature? Lees hier meer.

Junior Product Manager

Als Junior Product Manager leer je alles over onze accommodaties en ben je een belangrijke speler in ons Inkoop- en Product Management Team. Samen kijken we met een kritische blik naar ons product: kopen we de juiste accommodaties in bij onze leveranciers? Staan onze chalets en appartementen er goed bij? Zijn de foto’s aantrekkelijk? De teksten creatief en wervend? Klopt alle informatie? Jij zorgt ervoor dat onze accommodaties er perfect op staan!

Benieuwd naar deze vacature? Lees hier meer.

Reisadviseur

De boekingen gaan harder dan ooit. Om ons verkoopteam helemaal op orde te hebben voor komende winter, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van reisadviseur. Je zal vele wintersportliefhebbers blij maken door hun vakantie tot in de puntjes te regelen. Vanaf de eerste vraag tot en met de aftersales, ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Je hebt contact met klanten en met onze lokale partners, stelt reisvoorstellen samen, verwerkt boekingen en wijzigingen en verzorgt de bijbehorende administratie. Je doet het goed als klanten volgend jaar naar jou vragen!

Benieuwd naar deze vacature? Lees hier meer.

Stagiair(e) Content Marketing

Kom jij meedraaien in ons gezellige marketing team? Je bent de rechterhand van onze Content Marketeer. Je creëert content voor social media, leert alles over e-mailmarketing, en ontdekt dé tips & tricks voor het schrijven van goede (SEO-)teksten voor de website, blogs en meer. Tijdens je stage geven we je praktische vaardigheden mee die je in je opleiding niet leert, maar die je wel nodig hebt als je straks ‘voor het echie’ aan het werk gaat. Je leert verschillende systemen kennen voor social media planning, e-mailmarketing, analyses en ontdekt wanneer content succesvol is. Na deze stage heb je een heleboel geleerd op het gebied van content marketing en heb je ervaring opgedaan die je zeker kunt gebruiken als je na je studie de arbeidsmarkt betreedt.

Benieuwd naar deze stage? Lees hier meer.

Ben jij onze nieuwe collega?

Zit er een functie tussen die op je lijf geschreven is? Top! We horen graag van je. Maar dit kan ook: je twijfelt of een van deze functies wel helemaal bij je past… Weet dan, we komen héél graag met je in contact en vinden een goede klik belangrijker dan jarenlange ervaring. Vragen? Mail ons via info@chalet.nl.

Stubaier Gletsjer 2900 meter Topfoto Kaiserwetter

Chalet.nl grote banner 900-600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...