Wintersportspecialist Colada onderhoud aan ski en snowboard

Onderhoud ski's Colada

Je ski´s weer als nieuw? Dit kan na een onderhoudsbeurt bij wintersportspecialist COLADA in Weert

Onderhoud
Heeft u eigen ski’s of snowboard, zorg dan ook dat het materiaal in orde is. Beide vergen jaarlijks onderhoud voor optimale controle en grip, maar vooral optimaal vakantieplezier, welke tevens de kans op ongelukken verkleint. Ook het vakkundig afstellen en laten controleren van de bindingen is een niet te vergeten onderdeel.

Volautomatische onderhoudsmachine voor ski’s en snowboards
COLADA is specialist op het gebied van wintersport, op maat gemaakte skischoenen, verkoop en verhuur van ski’s en snowboards, en onderhoud in eigen werkplaats.

Voor het onderhoud maakt men gebruik van een volautomatische onderhoudsmachine voor ski’s en snowboards, welke normaal gesproken alleen in de skigebieden wordt aangetroffen.

Door deze machine is de kwaliteit op zijn best en komen ski’s en snowboard er na een slijp en wax beurt weer als nieuw uit. De machine is zichtbaar in de winkel. Ben je in de buurt ga dan even langs om het te ervaren, het is een hele beleving. Er is tevens een klaar terwijl u wacht service mogelijk.

Colada Sport2000 banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht