Wintersportspecialist Colada onderhoud aan ski en snowboard

Onderhoud ski's Colada

Wintersportspecialist Colada onderhoud aan ski en snowboard

Je ski´s weer als nieuw? Dit kan na een onderhoudsbeurt bij wintersportspecialist COLADA in Weert

Onderhoud
Heb je een eigen ski’s of snowboard, zorg dan ook dat het materiaal in orde is. Beide vergen jaarlijks onderhoud voor optimale controle en grip, maar vooral optimaal vakantieplezier, welke tevens de kans op ongelukken verkleint. Ook het vakkundig afstellen en laten controleren van de bindingen is een niet te vergeten onderdeel.

Volautomatische onderhoudsmachine voor ski’s en snowboards
COLADA is specialist op het gebied van wintersport, op maat gemaakte skischoenen, verkoop en verhuur van ski’s en snowboards, en onderhoud in eigen werkplaats.

Voor het onderhoud maakt men gebruik van een volautomatische onderhoudsmachine voor ski’s en snowboards, welke normaal gesproken alleen in de skigebieden wordt aangetroffen.

Door deze machine is de kwaliteit op zijn best en komen ski’s en snowboard er na een slijp en wax beurt weer als nieuw uit. De machine is zichtbaar in de winkel. Ben je in de buurt ga dan even langs om het te ervaren, het is een hele beleving. Er is tevens een klaar terwijl je wacht service mogelijk.

Sport 2000 Colada

Hoogstraat 25

Hegstraat 26

6001 ET Weert

Tel 0495 532603

e-mail: info@colada.nl

Colada Sport2000 banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...