Wintertijd as. zondag maar wat doet het weer?

Wintertijd Zell am See 20 10 2020 1600 u
Zell am See en de Kitzsteinhorn gistermiddag 16:00 uur © foto-webcam.eu

Wintertijd as. zondag maar wat doet het weer? Vergeet niet om de klok op zondag een uur terug te zetten.

De winter is vandaag nergens te bekennen en qua temperaturen lijkt het op sommige plekken wel lente. De dag begint met wat mist vooral in het oosten en zuidoosten kan de mist erg dik zijn. In Vorarlberg en Tirol is het ’s morgens bewolkt met kans op wat buien, deze kans neemt in de loop van de dag af. Elders kan de zon zich laten zien met een maximum temperatuur tussen de 11 en 20 graden, op 2000 meter ligt dit tussen de 6 en 9 graden.

Wintertijd neerslag komende week

Neerslag komende week

Morgen is het overwegend bewolkt en kan het gaan regenen, de kans op regen neemt in de loop van de middag af en kan de zon zich laten zien. De temperaturen zijn met 11 tot 19 graden te mild voor deze tijd in oktober. Op 2000 meter hoogte wordt het van noord naar zuid 2 tot 5 graden.

Zondag (denk aan de wintertijd) wordt het een mooie dag met veel zon ondanks dat de dag begint met kans op mist. Met een wind uit het oosten zal het maximum liggen tussen de 11 en 18 graden. Maandag is het een nationale feestdag en de dag begint met wolken wat vanuit het westen het land binnen trekt. Tegen het begin van de middag zal het in Vorarlberg gaan regenen, deze regen zal zich in de loop van de dag verder het land in trekken. De sneeuwgrens zakt richting de 1000 meter. Meer naar het oosten is de kans op zon aanwezig.

Wintertijd Vorstgrens dinsdag op woensdag

Vorstgrens dinsdag op woensdag

De temperaturen liggen mede door een wind uit het zuiden tot westen tussen de 10 en 18 graden. Kijkend naar de dinsdag is het erg onzeker, meer daarover morgen.

De groeten,

Reserve weerman Michel

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en deze komt volgende week binnen. Als alles meezit kunnen we volgende week (28 oktober 2020) online gaan met deze buffy’s. Voor een vriendenprijs van 6 euro per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten alles is inclusief. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Hoe de site zeker maar in de gaten.

Summit Travel banner 2020 1000x600Corona cashback garantie Summit Travel

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iOS apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht