Winterweer in Nederland in 2021 en gebeurd het ooit nog?

Winterweer NL Snowboarden op straat

Winterweer in Nederland in 2021 gebeurd het ooit nog?

Vandaag schenken we niet eens aandacht aan Oostenrijk maar aan het winterweer in Nederland. Het woord winter mogen we niet eens meer in ons mond nemen in dit jaargetijde. Het is meer een verlengde herfst terwijl we vorig jaar een kleine periode hebben gehad van winterweer. We hebben zelfs op de schaats gestaan. We hebben zelfs mensen zien skiën en snowboarden. Vaak ook achter auto’s aan als een soort van waterskier. We vonden deze beelden  zo leuk dat we ze nog een keer herhalen. We zijn toch allemaal ook winterliefhebber dus waarom niet.

Er staan 3 video’s voor jullie klaar. Ga daar maar even voor zitten.

Laten we hopen dat het ooit nog eens winter wordt in Nederland. Deze winter in de lage landen schrijven we af maar gelukkig hebben we Oostenrijk nog. Voor de mensen die nog op wintersport gaan de komende maanden heel veel plezier.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...