Winterwonderland in het Brixental VIDEO

Winterwonderland Brixen im Thale

Winterwonderland in het Brixental VIDEO

Jeroen nam ons vanmiddag weer mee op een tochtje op de camping. Wat een sneeuw is daar gevallen en gaat er nog vallen. We zetten deze live video hieronder nog even voor jullie neer.

Nu zien we niet overal op de daken veel sneeuw liggen maar er is wel een meetpunt. Daar is ook een meting gedaan en je kan zien dat het aardig de centimeters benaderd wie worden geroepen.

Sneeuwmeting Brixental 30 november 2021

Het beeld viel even weg bij een bepaalde caravan. Deze caravan was al wel sneeuw vrij gemaakt. De eerste van deze winter?

Caravan Brixen im Thale

Voor de schoonmaak

Caravan Brixen im Thale

na de schoonmaak

Ook kwamen we deze caravan tegen waar de sneeuw net iets sterker is dan de voortent 🙁

Caravan tent ingestort

Komende uren gaat het behoorlijk intensief sneeuwen en komen er weer vele centimeters bij. Jeroen blijft ons deze week op de hoogte houden. Gaan we al morgen ergens de meter halen in het dal?

Caravan sneeuwscheppen Brixen im Thale

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...