Wisselvallig en onstabiel maar blijft dat zo?

st johann in tirol

Wisselvallig en onstabiel maar blijft dat zo?

Zondag, vanuit het noordwesten trekt een koufront langzaam de Alpen over. Het is voor het grootste deel erg bewolkt, en er komen regenbuien langs onweer kan er ook bij zitten.

In de ochtend is de meeste kans op zon in Villach richting Klagenfurt,  Graz tot aan Güssing. Maar ook in deze regio heb je de kans op  heftige onweersbuien.

Maar in het zuiden van Steiermark en Burgenland kan het tot de avond droog blijven. Ook is het in de ochtend droog ten westen van Innsbruck. De wind komt uit noordwest tot noord. De temperaturen halen maar 14 tot 22 graden, in het zuidoosten met op de plaatsen waar toch de zon doorkomt 24 of zelfs 25 graden. Op 2000 meter hoogte is het  in de middag tussen de 5 graden en 10 graden.

Maandag, is het koel en onstabiel. Wolken overheersen tot in de middag, en het kan op sommige plaatsen een beetje regenen, vooral in de bergen en in het zuiden. Sneeuw valt boven de 2400 tot 2800 meter. De hoogste temperaturen liggen tussen de 13 en 21 graden, in het zuidoosten met zon tot 23 graden. Op een hoogte van 2000 meter is het 5 graden.

 Voor het weer vanaf dinsdag daar kijken we morgenochtend weer naar. Maar volgens onderstaand kaartje wordt het weer FANtastisch.

Weer Oostenrijk 6 september 2020

Zell am See 5 sep 2020

St Johann in Tirol 5 sep 2020

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht