Wisselvallig met zon wolken en lichte neerslag

Westendorf sneeuwgrens

Westendorf sneeuwgrenswas gistermiddag goed te zien in het Brixental

Wisselvallig met zon wolken en lichte neerslag

Voordat we naar het weer gaan, gisteren was Marcel ook weer op weg in een leuk skigebied in Karinthië. Gemist?

In Sommige alpendalen heeft het vannacht weer streng gevroren maar hoe gaat de zondag eruit zien?

In het grootste gedeelte van Oostenrijk schijnt de zon weer de hele dag. In het westen is het helaas maar voor een paar uur. In Vorarlberg komen er in de loop van de ochtend wat meer wolken bij en dat gaat zich uitbreiden naar het oosten (Noord Tirol, Salzburg en in de Salzkammergut)  Op sommige plaatsen kan het zelfs kort regenen en sneeuwen boven de 1000 tot 1500 meter.

In de ochtend liggen de temperaturen nog onder nul graden. In de middag loopt dit op naar 4 tot 12 graden en op 2000 meter hoogte wordt het min 5 tot min 2 graden. In de  Noordalpen staat er een flinke noordwestenwind.

Maandag is het af en toe bewolkt maar in sommige delen van Oostenrijk komt ook de zon er weer goed bij. Vooral is dit te merken in het Donaugebied, Noord-Burgenland, en mogelijk ook in Oost-Tirol en Opper-Karinthië. In de bergen kunnen de wolken de overhand krijgen en kan het op sommige plaatsen een beetje regenen, Boven de 700 tot 1300 meter hoogte sneeuwt het (een beetje) In het oosten staat er soms een stevige wind van noordwest naar noordoost. De maximum temperaturen liggen tussen de 2 en 10 graden, op 2000 meter is het tussen min 9 graden op de Schneeberg en min 3 graden in de Lienzer Dolomieten.

Voor de dagen erna daar kijken we morgenochtend weer naar.

Weerbericht 7 maart 2021

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht