Wisselvallig, regen, sneeuw en een beetje zon

Wisselvallig, vandaag kunnen we overal de zon wel even zien. Vanaf het Salzkammergut naar het Oosten toe zijn er zeker nog wel wat wolken aanwezig. Daaruit kan wat regen vallen en boven de 1.100 – 1.400 meter kan het zelfs nog even sneeuwen.

Het westen en zuiden hebben wel nog wat zon maar aan het einde van de dag komen er steeds meer wolken opzetten. De eerste regenbuien komen in de avond aan in Vorarlberg en Noord Tirol. Sneeuw valt hier pas vanaf een hoogte van 2.100 meter. Temperaturen bereiken overdag maxima van 7 tot 15 graden. Op 2.000 meter van oost naar west min 4 tot plus 4 graden.

Zillertaler Alpen 6 okt 2019

Maandag is het koud, nat en de zon komt er wellicht toch even bij. Aan de Alpen noordkant regent het. Sneeuwvalgrens ligt tussen de 1.100 en 1.700 meter. Maar wel een verschil als we kijken richting het Noordburgenland (oosten) Daar kun je de meeste zon zien. Maar ook in Stiermarken en Kärnten krijg je hem te zien. Maar ook in de loop van de dag klaart het aan de alpennoordkant op. De regio Salzburg die blijft het langs nat helaas. Temperaturen 6 tot 13 graden. Op 2.000 meter liggen de temperaturen tussen de min 3 en plus 2 graden, al met al wisselvallig dus.

Weer Hohetauern 6 okt 2019

Hoe het er de dagen daarna gaat uitzien dat staat in het weerbericht van morgen.

Gaat er wellicht nog sneeuw vallen op de gletsjers?

Bergfex Kaprun Kitzsteinhorn 6 okt 2019

Bergfex Stubaier Gletsjer 6 okt 2019

Of het volgende weekend echt wat naar een wat zonniger weertype gaan dat gaan we komende week zien…

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Banner Bluetribe 1200x400

Banner Chalethuren Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht