Wisselvallig weekend, zon, mist neerslag alles is mogelijk

Zell am See

Zell am See vanaf de Schmittenhöhe boot 17 september 2021

Wisselvallig weekend, zon, mist neerslag alles is mogelijk

Zaterdag, de zon schijnt vandaag af en toe en gelukkig is het in het grootste gedeelte van Oostenrijk droog. In het westen en zuiden overheerst meestal de zon, maar in sommige dalen blijft de mist of hoge bewolking in de eerste uren van de ochtend nog wat hangen.

Van Oberösterreich tot Burgenland is er tijdelijk wat meer bewolking, af en toe een regenbui en ook hier waait een matige tot stevige noordwestenwind. De temperaturen lopen op tot 17 tot 23 graden, op een hoogte van 2000 meter van oost naar west tot 6 tot 11 graden.

Zondag in Vorarlberg, Tirol, Karinthië en grote delen van Stiermarken weinig zon, steeds meer bewolking en helaas gaat het regenen. Van Salzburg tot Burgenland soms zonnig. In de ochtend kan er hier en daar ook wat mist zijn die in de ochtend oplost.

De maximum temperaturen liggen tussen de 14 graden in het Bregenzer Woud en rond de 21 graden met zon in het Salzkammergut. Op 2000 meter blijft het kwik steken tussen de 7 en 12 graden, In vorarlberg is het alleen een stuk kouder. Daar is zelfs sneeuwmogelijk dat tot 2000 meter zou haan vallen.

Morgen kijken we hoe het weer zich na het weekend gaat ontwikkelen.

Weer Oostenrijk 18 sept 2021

Chaletnl-banner-900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Ski Outlet Logo

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...