Wisselvallig weer houdt nog even aan

Wisselvallig weer houdt nog even aan

In Obertauern is het nog winter.

Wisselvallig weer houdt nog even aan

Van echt stabiel voorjaarsweer is zo richting het weekend nog geen sprake van.

Vandaag is het nog steeds instabiel waarbij het zwaar bewolkt is in de bergen (in het noorden) en zon in het zuiden. In Vorarlberg en Tirol zal het overwegend droog zijn met een mix van bewolking en zon.

De wind komt uit verschillende richtingen en is krachtig. Maximum ligt tussen 7 tot 17 graden.

Morgen blijft het ook nog onrustig met weer een mix van bewolking, zon en het nodige aan neerslag. Met name in het zuiden zal het droog blijven terwijl in het noorden regenbuien overtrekken. De sneeuwgrens ligt tussen de 1000 en 1700 meter met een zwakke tot matige wind uit het noorden tot noordwesten.

Maximum zal vandaag uitkomen tussen de 9 tot 16 graden.

Verdere trend

Richting het weekend is er van stabiel weer nog niks te merken. Op donderdag veel bewolking waaruit neerslag kan vallen. In het oosten en zuidoosten zal het droog blijven met het nodige aan zonneschijn. De maximale temperatuur zal uitkomen tussen de 6 en 18 graden.

Vrijdag brengt meer zon maar het zal niet onbewolkt worden. Kans dat er uit de bewolking wat neerslag zal vallen is vooral in het westen en zuiden aanwezig. De wind is krachtig en komt uit het zuiden tot zuidoostelijke richting. Maximale temperaturen liggen tussen de 12 graden in Oost-Tirol en iets meer dan 20 graden in Opper-Oostenrijk.

Hoe het verder gaat verlopen, morgen weer meer weer uit Oostenrijk.

De Groeten,

Reserveweerman Michel

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×