Wisselvallig weer richting de maand oktober

Sölden 10 november 2019

Iets waar we naar uitkijken, voorlopig is dit nog niet aan de orde. Sölden 10-09-2019

Wisselvallig weer richting de maand oktober. Een mix van regen zon en temperaturen rond de 20 graden

Vandaag zal een uitloper van een storing het land langzaam in oostelijke richting gaan verlaten. Toch wordt het warm en zal in de meeste regio’s de zon gaan schijnen. In de ochtend trekken er wolken het land binnen waar aan de noordkant van de alpen en in het oosten enkele buien uit kunnen vallen. Met name rond Bregenz, Wenen en Eisenstadt kan het in de ochtend flink gaan  regenen. De temperaturen lopen op tot maximaal 17 tot 24 graden dankzij een levendige tot sterke wind uit het westen draaiend vanuit het noorden. Op 2000 meter wordt het maximaal 7 tot 11 graden.

Morgen arriveert er een nieuw front vanuit het westen, dit gaat gepaard met dikke bewolking, zware buien en enkele onweersbuien. Terwijl het in het oosten en zuiden van het land de eerste uren nog droog en zonnig zal zijn, zal het verder naar het westen vaak regenen. Het waait niet echt hard, in de Donauregio staat er een matige tot krachtig wind uit westelijke richtingen. De maximumtemperatuur ligt vandaag tussen de 15 en 22 graden, op 2000 meter ligt dit tussen de 3 en 7 graden.

Verdere trend

Donderdag is het zonnig in het noorden en oosten en staat er een stevige tot krachtige noordwestenwind. In het westen en zuiden bewolking met lokaal een regenbui, de zon zal hier af en toe te zien zijn. Maximum ligt tussen de 11 en 20 graden.

Vrijdag meer zon maar in het zuidwesten zal de dag beginnen met bewolking en mist. Na een frisse start wordt het in de middag zacht met 17 tot 23 graden.

Hoe alles gaat verlopen en met name in het weekend, morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht