Wochenbrunner Alm Ellmau Wilderkaiser

Wochenbrunner Alm Ellmau Wilderkaiser

De Wochenbrunner Alm in Ellmau is een mooi uitgangspunt voor wandelingen aan de voet van de Wilderkaiser.

De Wochenbrunner Alm ligt op 1085 meter hoogte en is sinds 2019 goed met de auto te bereiken. Ook met de e-bike is het een mooie tocht om vanuit Ellmau naar deze Alm te fietsen. Voor een bezoek met de auto wordt er het laatste stuk tol gevraagd van € 5,-. Vanwege de goede bereikbaarheid met de auto biedt deze alm de mogelijkheid voor een mooie avontuurlijke wandeling met kinderen. Naast de Alm bevindt zich namelijk de Spatlahner Klamm. Het laatste stuk van deze klamm is eenvoudig bereikbaar vanaf de alm en is bij elkaar een rondje van ongeveer 1 uur.

Maar ook voor de geoefende wandelaars is hier genoeg uitdaging zoals een wandeling naar de Gruttenhütte.

Bij terugkomst op de Wochenbrunneralm is het goed toeven op het terras met een prachtig uitzicht over het dal. Ook hier is weer genoeg vermaak voor de kinderen zoals een speelplaats en een hertenweide.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×