Wolkbreuk en vanaf 1 juli dagelijks weerbericht

Kaprun Onweer

Op de langste dag van het jaar, 21 juni 2018, bracht Arjan de Wolff een bliksembezoek aan Oostenrijk. Hij kwam ook nog langs een bekend dorp voor ons, Kaprun.

Daar was het weer even omgeslagen en we zagen een mooie wolkbreuk

Onweer rondom de Kitzsteinhorn. @zellamseekaprun @salzburgerland #nuweermooiweer

Een bericht gedeeld door FANtastisch Oostenrijk (@fantastisch_oostenrijk) op

Volgen jullie ons ook al op Instagram? Klik HIER om ons te bezoeken.

Arjan heeft ook nog mooie foto’s gemaakt. Daar zal onze weerman ook blij van worden. Weerman Jeroen is een ware liefhebber van Onweer en al zeker in Oostenrijk. Ik blijf liever op gepaste afstand of liever zelfs gewoon binnen. Maar mooie plaatjes en video beelden levert het wel op.

Jeroen gaat het weer dagelijks vanaf 1 juli met jullie bespreken en we zullen dit in de zomermaanden proberen vol te houden met hopelijk heel mooi weer en af en toe een flits.

Gewoon onze website of sociale media kanalen dan ook dagelijks in de gaten houden. Zo blijf je dagelijks op de hoogte van het weer in Oostenrijk.

Mochten jullie zelf nog een bezoek brengen deze zomer aan Oostenrijk en je wil graag over jou stukje Oostenrijk schrijven. Neem dan contact met ons op (info@fantastischoostenrijk.nl) en wie weet zie je jouw bijdrage op onze website terugkomen. Wie durft?

Kaprun Onweer

Alpen Reizen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...