Wordt het eindelijk lente of toch niet

Saalbach

Wordt het eindelijk lente of toch niet

Koning winter was er even maar gaat hij nu echt op vakantie en krijgen we eindelijk lente of komt de winter weer terug.

Vandaag lijkt het er wel op het wordt namelijk overal merkbaar milder met temperaturen tussen de 11 en 19 graden. Echter onbewolkt en overwegend zonnig zal het niet worden. Uit de bewolking zal het nodige aan regen- en onweersbuien uit vallen met een sneeuwgrens dat tussen de 1800 en 2400 meter uitkomt.

Dit alles dankzij een wind dat komt uit het zuiden later draaiend uit het westen.

Morgen is het met een temperatuur tussen de 9 en 18 graden zacht met een wind uit het zuidwest tot west. De bewolking zal overheersen maar er is een kans op een zonnestraal. De sneeuwgrens daalt tussen de 1500 en 2000 meter met een stevige tot krachtige zuidwestenwind.

Weekend

Zaterdag veranderd er niet veel met wind, bewolking en wat zon. Uit de bewolking kan het nodige aan neerslag vallen en is er kans op ijzel en onweer. Sneeuwgrens ligt tussen de 1200 tot 1500 meter. De wind waait uit het westen en kan stevig zijn soms stormachtig.

Zondag wordt het overwegend droog met een mix van bewolking en af en toe zon. Sneeuwgrens ligt tussen de 400 en 900 meter en de wind zal stevig tot stormachtig zijn uit het noord tot noordwesten. Met een maximum tussen de 4 en 13 graden is iets kouder dan de afgelopen dagen.

Hoe alles verder gaat verlopen morgen weer meer weer uit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×