Het wordt spannend in Ellmau de Kabelwerkzaamheden beginnen

Het wordt spannend in Ellmau de Kabelwerkzaamheden beginnen.

Eigenlijk wilde we wachten met nieuwe berichten op deze website. Zoals jullie weten gaat er heel snel een nieuwe website van ons live met als naam FANtastischoostenrijk.nl  We zijn daar druk mee bezig..maar er kwam vandaag toch wat binnen wat we moesten melden.

Vandaag hebben we van bouwmedewerkers die op dit moment werkzaam zijn aan de Hartkaiserbahn foto?s binnen gekregen van de aankomst van het grote Seil (lees KABEL) die geïnstalleerd moet worden op de nieuwe Hartkaiserbahn. Het geheel weegt maar 61 ton ?

De werkzaamheden zijn vandaag begonnen en wij zijn erg benieuwd of ook de Herfstfeesten gehaald gaan worden en daar bedoelen we mee dat de lift eind september 2015 dan ook voor dit evenement in bedrijf is. Afwachten dus.

Maar gelukkig is het nu voor de heren Feierabend zodat ze morgen weer lekker aan de slag kunnen

Ellmau Hartkaiserbahn Ellmau Hartkaiserbahn

Overigens op 20 augustus 2015 waren we in Ellmau bij deze grote bouwplaats. Daar hebben we onderstaande video opgenomen.

Ook nog even een terugblik naar goede vrijdag 3 april 2015. De laatste mooie dag dat de oude hartkaiserbahn nog in de zon is opgenomen. Daarna werd het weer diep winters mochten jullie dat herinneren.

Maar ook zijn wij te volgen op Twitter en Instagram. Op Facebook doen jullie dat toch al?  Op Twitter zijn wij te volgen op @FAN_Oostenrijk en op  Instagram zijn wij te volgen op #fantastisch_oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×