World games of mountainbiking in Saalbach

Games of Mountainbiking

Cross Country ©saalbach.com, Yvonne Hörl

World games of mountainbiking in Saalbach. Het Skicircus timmert al jaren goed aan de weg in de wereld als de grootste fietsregio van Oostenrijk.

Zeker Leogang is een mountainbike walhalla en de hele regio is met 80 km aan lines en trails de grootste fietsregio van Oostenrijk. Dit alles is verdeeld over 7 bergen en door 9 gondels te bereiken en alles met maar één liftpas.

In de winter is het een skicircus maar zodra de bergen overgenomen wordt door mountainbikers veranderd het skicircus in een bikecircus.

WGames of Mountainbiking

© saalbach.com, Daniel Roos

World games of mountainbiking

De 23e editie van het legendarische mountainbike-evenement zal van 8 tot 11 september 2022 worden gehouden voor hobbyrijders en professionals. De meer dan 1.000 atleten uit meer dan 20 landen zullen dan opnieuw de strijd aangaan om de titel van World Games Champion. Het maakt niet uit of je een amateur of professional bent. Met vijf marathonafstanden tussen 21 km en 80 km, een extra crosscountrywedstrijd en een nieuwe e-marathon, zal iedereen tot het uiterste worden gedreven tijdens de 23e editie van de World Games of Mountainbiking.

E-bike marathon

Tijden veranderen maar ook aan de E-bike is gedacht. In september zal de eerste editie van de World Games of Mountainbiking E-Bike Marathon gehouden worden. Het gaat hierom 33 km en bijna 1450 aan hoogtemeter die je af moet leggen. Meer details hierover volgt nog.

Meer informatie ga naar saalbach.com.

Bron: media.saalbach.com

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Oostenrijkse Winkel grote banner

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht