XP Abenteuerpark in Jerzens Pitztal

XP Abenteuerpark Pitztal Jerzens

XP Abenteuerpark in Jerzens Pitztal

We hebben al eens eerder geschreven over de Pitztaler Sommer Card. In deze kaart zitten tal van mooie uitstapjes die je kunt maken. Één van deze uitstapjes is naar het XP Avonturenpark. Wat kun je daar aantreffen?

XP Abenteuerpark Pitztal Jerzens Flying Fox Flying Eagle

Beleef een bijzondere dag in dit park. Je kunt er bijvoorbeeld vliegen over een kloof met de Flying Fox “Flying-Eagle” en dat op een hoogte van 50 meter. Ook kun je er lopen op een hoog touwen parcours. Aan de kleintjes is ook gedacht er wacht namelijk een mooie speeltuin. Vanaf een mooi zonneterras is ook veel te zien. Zo zie je van afstand hoe de klimmers hoger en hoger de berg op klimmen.

In het park zijn wel 59 dingen die je zou kunnen ondernemen. Ons lijkt de Flying Fox echt geweldig om te doen. Wie maakt daar eens videobeelden van?

Openingstijden XP Abenteuerpark

19.06. – 27.06.2022 10:00 – 17:00 Uur (zaterdag en dinsdag geopend)
01.07.  –  31.08.2022 10:00 – 18:00 Uur (dagelijks geopend behalve de vrijdag)
01.09.  –  10.10.2022 12:00 – 17:00 Uur (zaterdag en dinsdag geopend)

Hieronder kun je een kleine impressie zien van het XP Abenteuerpark

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×