Zeer goed nieuws voor Nauders na de brand

Zeer goed nieuws voor Nauders na de brand

Nauders

Nauders, bijna 5 weken geleden is het?.. Op 21 oktober 2015 was er een grote brand in het dalststion van Nauders (Bergkastelbahn) De gemeente Nauders, Hotels etc  zagen het erg somber in. Het skiseizoen stond voor de deur en het is de achilleshiel in het gebied om boven te komen.

Mensen en middelen alles is ingezet van uit geheel Oostenrijk om de lift weer te herstellen en?.dat is gelukt. Op 10 december 2015 wordt de lift nog nader geïnspecteerd. De directeur Heinz Pfeifer van de Bergbahnen Nauders zegt: ?Wanneer alles goed gaat, en daar gaan we wel van uit, zullen we de lift op 11 december 2015 in bedrijf nemen?

De achterstand die hiermee opgelopen is welgeteld ÉÉN DAG en dat is natuurlijk een wereldprestatie. De schade loopt zeker in de papieren maar daar is de verzekering goed voor?..6,5 miljoen Euro.

Maar natuurlijk hebben onze bronnen ook gewerkt aan dit project en daar kregen we nog een paar unieke foto?s van. Aan het einde van dit artikel tref je er nog een aantal aan.

Nauders Bergkastelbahn

Natuurlijk moest er een nieuwe kabel op deze lift bevestigd worden. Moch je nu niet weten hoe dit werkt. Lees dan het volgende artikel nog is door over “Seilspleissen”

bron : Tiroler Zeitung

728x90-Bizztravel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht