Zelf je ski’s maken het kan!

Houten Ski's

Zelf je ski’s maken het kan!

Zelf je ski’s maken omdat het kan. Jullie weten ongetwijfeld als je echt goede ski’s wil hebben dan dient de kern te bestaan uit hout. De maker van deze ski’s die dacht we gaan helemaal terug naar de basis oftewel die heeft de ski weer van 100% hout gemaakt. De grote vraag is gaat dit werken.

Ski’s zijn ook ietsje korter. Ook worden ze aan de onderkant nog even geprepareerd en je kunt skiën. Zelfs een funpark daar kun je er mee in. Hoe de ski gemaakt wordt dat zie je in bijgaande video.

Wie gaat dit eens uitproberen?

Houten Ski's

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×