Zell am See afdaling Trass en Zell am See Xpress

Zell am See

Gisteren hebben jullie de video update kunnen zien die we hadden gemaakt in Zell am See bij Kaiserwetter. Maar ook hadden we nog twee afdalingen die we ook op de video hadden staan.

Nu er ook steeds meer vragen komen omtrent de condities en hoe liggen de pistes erbij na een periode van geen sneeuwval leek het ons wel een goed idee om afdalingen te laten zien. In Zell am See hebben we de piste opgenomen die gaat naar het Skicircus. Je zou dan beneden uitkomen in Viehhofen. Helaas was het laatste stukje nog gesloten maar 75% van de piste tot en met het  “middenstation” is perfect te skiën. Ook zijn we de afdaling Trass afgegaan. Dat is een zwarte afdaling waarbij je tijdens je run mooi uitzicht hebt op de Zeller See.

Zell am See uitzicht op het meer

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht