Zell am See bij Fantastisch weer

Zell am See

Vorig jaar juli 2019 waren we midden in de zomer in Zell am See. We keken heel toevallig naar deze update omdat we er volgende week ook een dagje zijn. Hoe zou het daar zijn? Dat gaan jullie zeker zien in een nieuwe update die we daar gaan maken. Maar de Zeller See blijft toch een soort van magneet, je wordt er echt naar toegetrokken. Dat gevoel hebben wij tenminste. Kijk maar eens welke beelden we daar vorig jaar maakte.

Een blikvanger aan het meer is ook het Grand Hotel met vlak daarachter het Casino van Zell am See.

Zell am See Grand Hotel

Ook zijn we nog gaan kijken bij de City Xpress een plek waar de lift omhoog gaat vanuit het stadscentrum maar ook waar je weer naar toe zou kunnen skiën.

Zell am SeeHet was ook weer geweldig om in Zell am See te zijn en toen we het dorp uitreden richting Kaprun kwamen we nog even langs de AreitXpress. Gedachten gingen ook terug naar de winter. Bij het bergstation had destijds Dutchweek zijn kamp opgeslagen. wij gaan ervan uit dat er komend jaar weer een Dutchweek Zell am See is. Wanneer dat gaat zijn daar zullen we vast nog wel een bericht over sturen…. maar eerst de mooie zomer nog even door.

Zell am See Kaprun is absoluut een aanrader en in de omgeving is ook heel veel te doen.

Tauernblick Hohetauern

Op de terugweg kwamen we ook nog langs een heel mooi uitzichtpunt dat uitzicht bied op de Hohetauern. Bekijk dat hier maar eens.

Tauernblick Hohetauern

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...