Zell am See centrum en de Zeller See 7 februari 2024

Zell am See centrum Grand Hotel

Zell am See centrum en de Zeller See 7 februari 2024

We zijn eens een dagje niet gaan skiën en waren in Zell am See. We zijn door het dorp gewandeld en hebben een video gemaakt. Uiteraard heeft de Zeller See ook een aantrekkingskracht zoals altijd. Daar zijn we ook even gaan kijken.

In het zomerseizoen liggen daar ook grote boten, waarop je mee kunt gaan. Die misten we wel, maar die liggen in de winterse stand ergens. In de zomer is het best leuk om eens een rondje te varen op het meer.

Op een gedeelte van het meer lag toch nog een beetje ijs, al was dat maar een flinterdun laagje. Een aantal jaren geleden bij een mooie vorstperiode was ook de Zeller See dicht gevroren. Toen kon je nog naar de overkant lopen.

Zeller See

Hieronder de video’s die we hebben opgenomen.

Overigens een rondje in de zomer rond het meer staat op ons programma. We gaan dit dan wel doen met de mountainbike 🙂 Beelden zullen komende zomer wel volgen.

Zell am See Grand Hotel

Zell am See Zeller See

Zell am See Zeller See

Zell am See Grand Hotel

Zell am See Centrum

Zell am See Centrum

Chalet NL Last-minute campagne-1200x800-px

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Twinsport WaxenSlijpen Fantastisch-Oostenrijk Banner 1200x700

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×