Zell am See Dutchweek en de Slalom 25 januari 2019

Zell am See

Vrijdag 25 januari 2019 hadden we al maanden geleden omcirkeld. We zouden namelijk een bezoek brengen aan de 1e editie van Dutchweek Zell am See. Dutchweek timmert al een aantal jaren aan de weg met mooie events in Saalbach en Gerlos. Dit jaar is daar ook Zell am See aan toegevoegd. Maar ook in Italië en Noorwegen zijn er events.

Dutchweek Zell am See Slalom

We waren van plan om bij de slalom te gaan kijken…toen plots ikzelf ook meteen een hesje kreeg met een startnummer. Met al die cracks aan de start was de prognose eens als laatste te eindigen. Met de 3e prijs naar huis gegaan en alles was leuk en prima geregeld. De prijs was ook nog eens Skydiven in Bergen op Zoom en dat gaan we na het winterseizoen maar eens doen…. (Overigens Skidome en Dutchweek bedankt)

Omdat we toch in Zell am See waren zijn we natuurlijk nog even de pistes opgegaan. Dit alles is te zien in de video update. Ook staan hieronder de video’s die we live op facebook opnamen. En mocht je er in geïnteresseerd zijn dan zie je helemaal onderaan de video staan van de strijd om de 3/4e plaats en de grote finale van de slalom.

Maar ook is goed te zien dat er in Zell am See voldoende sneeuw aanwezig is.

Zell am See Sneeuwkanon

Zell am See

Zell am See

Dutchweek Zell am See

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...