Zell am See en afdalingen vanaf de Schmittenhöhe VIDEO

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See en afdalingen vanaf de Schmittenhöhe VIDEO

We kregen van Dennis skibeelden binnen die opgenomen zijn eind januari 2023 in het skigebied van Zell am See. Het weer was echt in 2en gedeeld. Hoger op de berg FANtastisch mooi weer. Een wolkenmeer is ook wat je ziet en daar ski je ook dwars doorheen.

De afdaling Trass ga je in ieder geval zien en met de lift weer snel omhoog naar de Schmittenhöhe en vervolgens nog een mooie afdaling maken.

Bekijk de beelden maar en ski gewoon maar mee.

Wij zijn zelf in januari 2024 al weer eens langs geweest. De video update kun je HIER bekijken. Mocht het nog een keer kaiserwetter worden in Zell am See dan zullen we daar weer een mooie ronde gaan maken.

Zell am See Schmittenhöhe

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...