Zell am See Kaprun en Kitzsteinhorn een update

Zell am See Kaprun en Kitzsteinhorn een update

Afgelopen weekend hebben we een bezoek gebracht aan Zell am See en Kaprun. De Gletsjer heeft daar toch wel een enorme aantrekkingskracht. Zeker voor mensen die van sneeuw houden.

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

We waren erg benieuwd naar de sneeuwcondities. Toen we aankwamen bij het Alpinecenter sneeuwde het en overal stonden de sneeuwkanonnen te loeien. Komende week wil men de gletsjer gaan openen. Onze verwachting is dat je dan kunt skiën tot waar de sleepliften beginnen. Of je ook de afdaling kunt gaan maken naar het Apinecenter (2450 meter) is afhankelijk van de hoeveelheid sneeuw die er gaat vallen. Maar als het koud genoeg is staan zeker de sneeuwkanonnen aan.

Woensdag 15 oktober 2015 wil men gaan openen en op 17 oktober 2015 staat de opening gepland van de nieuwe lift Gletsjerjet 3 en 4. Helaas zijn wij daar niet bij aanwezig. Zondag de 25e mogen wij het proberen.

Overigens we hebben opnames gemaakt bij de gletsjerjet 3 die begint bij het Alpinecenter maar die beelden komen vanavond. HIER nog een link naar ons laatste artikel over deze nieuwe lift en…..ook was de drone aanwezig van Drone-flight.com Ook deze beelden komen nog dus nog even geduld.

Openingstijden Gletsjer

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×