Zell am See Kaprun klaar voor de winter

Pistekaart Zell am See Kaprun

Zell am See Kaprun klaar voor de winter

Als je eenmaal bent aanbeland in de maand oktober en je zit al bijna in november dan weet je één ding. De skigebieden zijn al bezig met de voorbereidingen. Dat is in het geval van Zell am See Kaprun heel normaal want daar ligt ook een gletsjer…die wellicht volgende week opengaat, maar dat moeten we nog even afwachten. Er is wel sneeuw voorspeld.

Maar we kwamen onderstaande video tegen en bij het zien van deze beelden krijg je steeds meer zin om weer in de sneeuw te duiken.

Als de gletsjer geopend is en we hebben de kans om er naar toe te gaan in het eerste weekend van november dan gaan jullie zeker de eerste beelden weer zien vanuit de sneeuw. Maar om nog even terug te blikken naar een fantastische dag in de sneeuw gaan we terug naar 10 februari 2023. We waren in Zell am See aan het skiën rondom de Schmittenhöhe, bekijk dit maar eens in onderstaande video. Betere sneeuwcondities kon je niet hebben deze dag.

Mochten er al mensen zijn die al eerder in het skigebied op de Kitzsteinhorn zijn dan zien we graag jullie foto’s en of video’s terug. Deze kun je sturen naar e-mailadres info@fantastischoostenrijk.nl en sturen via wetransfer zouden we zeer waarderen. wie durft. Dit geldt overigens ook als je een ander gedeelte van de winter in Oostenrijk zou zijn. Kom maar op met jullie beelden.

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Intersport Twinsport banner 1200x700

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×