Zell am See Kaprun Twee Keer Goud

Zell am See

Van links naar rechts: Manfred Gaßner (burgemeester Kaprun), Michaela Muxl-Rexeisen (Financiële ambtenaar Kaprun), Mag. Christoph Berner (Vice-voorzitter TVB Zell am See), Christoph Bründl (Voorzitter TVB Kaprun), Dr. Erich Egger (Raad van Bestuur Schmittenhöhebahn AG), Maximilian Posch (Voorzitter TVB Zell am See), Mag. Georg Daxer (Financiële ambtenaar TVB Zell am See), Mag. Renate Ecker (Directeur van Toerisme Zell am See-Kaprun), Ing. Norbert Karlsböck (Voorzitter Gletscherbahnen Kaprun AG) en Andreas Wimmreuter (burgermeister Zell am See)
© Zell am See-Kaprun Tourismus/Faistauer Photography

Zell am See kaprun twee keer goud, een bekroning op de grootste campagne van deze regio. De campagne “Von Alpen das Beste” won twee keer goud.

De regio Zell am See Kaprun heeft weer kunnen overtuigen met haar reclamecampagnes , “Von Alpen das Beste” is het motto waarmee de beide generatie projecten van de Bergbahnen voor het eerst werden gepresenteerd. Deze campagne is de grootste in de geschiedenis van de regio en werd bekroond met goud bij de Golden City Gate en tijdens de 29e Internationale Bedrijfsfilmdagen.

ITB Berlijn

De Golden City Gate wordt traditioneel uitgereikt tijdens de ITB, de toeristische beurs van Berlijn. De regio Zell am See Kaprun won deze prijs voor de tweedekeer op rij, en won van 127 inzendingen uit 28 landen. Ook maakte de campagnefilm indruk  op de jury tijdens de International Business Film Days en ontving de gouden Victoria Trophy. Met beide prijzen op zak was Christoph Bründl, voorzitter van de Tourismusverband Kaprun, zeer verheugd net als Renate Ecker, directeur toerisme van Zell am See-Kaprun.

“De campagne van de winter 19/20 toont een hoog niveau van professionaliteit en was de grootste in de geschiedenis van de toeristische regio. Met de bijzondere nieuwtjes van het laatste winterseizoen werd het beste van de Alpen in één regio gecombineerd. Het feit dat de video twee gouden medailles heeft gewonnen, eert ons vooral in de concurrentiestrijd van nationale toeristische organisaties, luchtvaartmaatschappijen of grote reisorganisaties”. Aldus Christoph Bründl en Renate Ecker volgde hieraan toe.

“Dankzij de uitstekende samenwerking met onze Kitzsteinhorn en Schmittenhöhe bergspoorwegen konden we de wintercampagne “From the Alps the Best” in deze vorm uitvoeren. De diversiteit in onze regio wordt door alle partners ondersteund en is alleen mogelijk dankzij hen. Daarom wil ik deze gelegenheid aangrijpen om onze belangrijkste partners nogmaals te bedanken”.

Hieronder de winnende campagnefilm.

Bron: Zellamsee-kaprun.com

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat de iPhone en iPad niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Turner Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×