Zell am See Kaprun zomerseizoen gaat van start

Zell am See Kaprun zomerseizoen gaat van start. Het wordt weer zomer en ook gaan gelukkig allerlei activiteiten weer starten die horen bij het zomerseizoen. Voor de Oostenrijkers zelf kan men al van diverse toeristische uitstapjes genieten vanaf 29 mei 2020. Zo ook in Zell am See. Op het meer vaart natuurlijk altijd een mooie boot en deze gaat weer haar eerste rondjes draaien op 29 mei 2020.

Ook op 29 mei kun je weer de Kitzsteinhorn bezoeken. Tevens is er te skiën tot het Alpincenter dat op 2.450 meter ligt.

We zijn benieuwd wie er nog in juni een rondje gaat skiën. We zijn zeker benieuwd naar jullie ervaringen. Als je die met ons wil delen mail ons dan op info@fantastischoostenrijk.nl

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Grote Banner Chalet Bramberg

Banner Chalethuren Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...