Zell am See de Pinzgauer Hütte

Zell am See Pinzgauer Hütte

Zell am See de Pinzgauer Hütte

We hebben een ingezonden artikel van Annemieke Wolff. Annemieke wil graag laten weten wat haar favoriete hut is in het skigebied van Zell am See, de Pinzgauer Hütte.

Oké, eerlijk is eerlijk, de Pinzgauer Hütte zelf is een fijne hut, maar zo zijn er wel meer in Oostenrijk. Wat deze hut, op de Schmittenhöhe bij Zell am See, zo bijzonder maakt, is dat je hem eerst moet zien te vinden.

Ben je op de ski’s? Je mist makkelijk het paadje ernaar toe. Maar heb je de hut eenmaal gevonden, dan kun je zitten op het terras in totale rust en met een fantastisch uitzicht. Is dat het dan? Nee, je kunt er lekker eten en de hut heeft 46 slaapplekken.

Waar het om gaat is? Hoe kom je weer terug op de piste? Je kunt het pad terug omhoog lopen, maar dat is best een eind. Nee, daar heeft de hut wat op gevonden. In colonne achter de sneeuwscooter wordt je omhoog gesleept! Fantastisch, wat een belevenis!

Zell am See Pinzgauer Hütte

Zell am See Pinzgauer Hütte

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×