Zell am See de Pinzgauer Hütte

Zell am See Pinzgauer Hütte

We hebben een ingezonden artikel van Annemieke Wolff. Annemieke wil graag laten weten wat haar favoriete hut is in het skigebied van Zell am See, de Pinzgauer Hütte.

Oké, eerlijk is eerlijk, de Pinzgauer Hütte zelf is een fijne hut, maar zo zijn er wel meer in Oostenrijk. Wat deze hut, op de Schmittenhöhe bij Zell am See, zo bijzonder maakt, is dat je hem eerst moet zien te vinden.

Ben je op de ski’s? Je mist makkelijk het paadje ernaar toe. Maar heb je de hut eenmaal gevonden, dan kun je zitten op het terras in totale rust en met een fantastisch uitzicht. Is dat het dan? Nee, je kunt er lekker eten en de hut heeft 46 slaapplekken.

Waar het om gaat is? Hoe kom je weer terug op de piste? Je kunt het pad terug omhoog lopen, maar dat is best een eind. Nee, daar heeft de hut wat op gevonden. In colonne achter de sneeuwscooter wordt je omhoog gesleept! Fantastisch, wat een belevenis!

Zell am See Pinzgauer Hütte

Zell am See Pinzgauer Hütte

Corona Reis Certificaat vanaf 17 feb 2022

Ski Outlet Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...