Zell am See de Pinzgauer Hütte

Zell am See Pinzgauer Hütte

We hebben een ingezonden artikel van Annemieke Wolff. Annemieke wil graag laten weten wat haar favoriete hut is in het skigebied van Zell am See, de Pinzgauer Hütte.

Oké, eerlijk is eerlijk, de Pinzgauer Hütte zelf is een fijne hut, maar zo zijn er wel meer in Oostenrijk. Wat deze hut, op de Schmittenhöhe bij Zell am See, zo bijzonder maakt, is dat je hem eerst moet zien te vinden.

Ben je op de ski’s? Je mist makkelijk het paadje ernaar toe. Maar heb je de hut eenmaal gevonden, dan kun je zitten op het terras in totale rust en met een fantastisch uitzicht. Is dat het dan? Nee, je kunt er lekker eten en de hut heeft 46 slaapplekken.

Waar het om gaat is? Hoe kom je weer terug op de piste? Je kunt het pad terug omhoog lopen, maar dat is best een eind. Nee, daar heeft de hut wat op gevonden. In colonne achter de sneeuwscooter wordt je omhoog gesleept! Fantastisch, wat een belevenis!

Zell am See Pinzgauer Hütte

Zell am See Pinzgauer Hütte

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht