Zell am See populair in wintersportseizoen 2022-2023

Zell am See @maarten duineveld

Zell am See @maarten duineveld @chalet.nl

Zell am See populair in wintersportseizoen 2022-2023

De eerste boekingen voor wintersportseizoen 2022-2023 zijn gemaakt. Vooral Zell am See lijkt dit jaar een populaire bestemming te worden. Kijkend naar de tot nu toe gemaakte boekingen, staat het dorp bovenaan de lijst van veelgeboekte bestemmingen, aldus wintersportorganisatie Chalet.nl.

Zell am See heeft alles voor een geslaagde wintersportvakantie. Het dorp ligt prachtig aan de voet van de Schmittenhöhe en aan de Zeller Zee. Het gebied staat bekend om de fantastische panorama’s en de beschutte pistes, die perfect geprepareerd tussen de naaldbomen liggen. Het is er adembenemend mooi.

Veelzijdig skigebied

Het overzichtelijke skigebied is heel geschikt voor beginners en kinderen. Voor kinderen is er een speciaal kinderland waar zij hun eerste bochten leren draaien. Het vinden van een Nederlandse skileraar is geen probleem, die zijn er genoeg. Wie meer uitdaging zoekt, kan met zijn skipas (de Ski Alpin Card) niet alleen terecht in het gebied van Zell am See-Kaprun, maar ook in het skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn. Met 121 liften en 408 km piste hoeft niemand zich te vervelen.

Zowel op de berg als in het dorp vind je een ongelofelijke hoeveelheid gezellige berghutten, restaurants en cafés. Ook voor de niet-skiërs is er genoeg vertier. Er zijn verschillende mooie wandelroutes in het gebied en samen lunchen op de berg is geen probleem.

Populaire bestemmingen

“Vooralsnog lijkt Zell am See populair in wintersportseizoen 2022-2023. Het wintersportoord in het Salzburgerland wordt tot nu toe het vaakst geboekt”, aldus Chalet.nl. Of Zell am See uiteindelijk bovenaan de lijst van populaire bestemmingen zal eindigen? “Dat is nog de vraag. Het boekingsseizoen start meestal direct na de zomervakantie met een explosieve stijging in het aantal wintersportboekingen. Zell am See is momenteel erg in trek, maar ook Königsleiten en Sölden staan hoog op de lijst. We gaan het zien, er kan nog van alles gebeuren.”

Zell am See 4 februari 2022

Zell am See 4 februari 2022

Chalet.nl staat bekend om het ruime wintersportaanbod van grote chalets voor groepen en luxe appartementen in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Ruim 80% van het aanbod voor wintersportseizoen 2022-2023 is alweer te boeken.

Ook je wintersport alvast boeken? Bekijk het aanbod

Chalet.nl grote banner 900-600

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht