Zell am See Schmittenhöhe ook eerder open!

Zell am See Schmitten topfoto

Zell am See Schmittenhöhe, ook Zell am See eerder deels open. In het skigebied heeft de hoeveelheid sneeuw die gevallen is ertoe geleidt dat ook dit skigebied eerder open kan gaan. Aankomend weekend zullen een paar liften en pistes open gaan.

De hevige sneeuwval bracht dus al goed nieuws in SkiWelt Scheffau en in het Skicircus Leogang. Het nieuws dat delen van het skigebied op de Schmittenhöhe deels toegankelijk is werd op de facebookpagina van Schmitten in Zell am See bekend gemaakt. Komende vrijdag tot en met zondag kun je hier weer de eerste meters gaan maken.

Van 22 tot en met 24 november 2019 kun je de eerste sporen trekken. De onderstaande liften zullen dan opengaan. Vanaf 29 november 2019 zal meer open gaan.

Lift Openingstijden
TrassXpress 08:30 – 16:30 uur
Breiteckbahn
Kapellenbahn
Kettingbahn

Skipassen

Deze speciale prijzen zijn alleen geldig op de Schmittenhöhe.

Volwassene Jeugd (2001-2003) Kind (2004-2013)
Dagkaart €38,00 €28,50 €19,00
Vanaf 11:30 uur €30,00 €22,50 €15,00
Na 12:30 uur €30,00 €22,50 €15,00

Meer informatie

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Ski Outlet Logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht