Zell am See Schmittenhöhe VIDEO 29 november 2019

Zell am See Schmittenhöhe

Schmittenhöhe

Zell am See Schmittenhöhe 29 november 2019. We waren dit lange weekend in Zell am See Kaprun. Dit alles heeft te maken met de opening van de 3K K-onnectionbahn. Maar daarover gaan jullie zeker nog wat beelden zien.

Vrijdag de 29e waren er al wat behoorlijk veel pistes open op de Schmittenhöhe in Zell am See. We vergelijken dit ook met de tijd waar in we zitten. Hoe vaak kun je eenmaal goed skiën eind november in een gebied onder de 2000 meter. Dit jaar zijn de omstandigheden uitstekend.

Bekijk de video maar eens die we daar deze dag hebben opgenomen.

We hebben geweldig kunnen skiën waarbij de sneeuwkwaliteit echt goed te noemen was.

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See Schmittenhöhe

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht