Zell am See Schmittenhöhe VIDEO 4 maart 2020

Zell am See

Zell am See Schmittenhöhe VIDEO 4 maart 2020. Ook dit keer een video van Stefan die voor het eerst aan het skiën was in Zell am See op de Schmittenhöhe. Volgens Stefan lagen de pistes er prima bij. Goede sneeuw maar aan het eind van de dag toch wel naar het dal toe zachte sneeuw maar dat hoort er nu eenmaal bij.

Omdat voor Stefan dit gebied helemaal nieuws was heeft hij toch kans gezien nog wat video fragmenten in te sturen. Deze kun je hieronder zien.

Zelfs op facebook is Stefan live gegaan.

Zell am See Schmitten

Zell am See Schmitten

Zell am See Schmitten

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht