Zell am See video update 10 december 2021

Zell am See 10 december 2021

Zell am See 10 december 2021

Zell am See video update 10 december 2021

Na bijna 2 jaar waren we ook weer terug in het skigebied van Zell am See. Daar hebben we een FANtastische dag gehad. De pistes lagen hier ook onder een dikke poederlaag. In de ochtend was het echt diepvries koud. We begonnen met min 12 en dat liep op naar min 5. In de ochtend scheen er een heerlijk zonnetje maar naar gelang de dag vorderde werd het toch wat bewolkter.

Er waren genoeg liften open en je kon er hele lange afdalingen maken. Helemaal naar het dal was het nog afgesloten maar deze pistes waren ze aan het prepareren. Wellicht dat deze volgende week open gaan. Maar mocht je al in de starthouding staan, wij hebben ons prima vermaakt aldaar. Bekijk onze video update van de dag!

RTL Weer Zell am See 10 december 2021

Ook waren we op sociale media terug te vinden met video’s

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See sneeuwkanon

Zell am See topfoto

Zell am See topfoto

Zell am See

Summit Travel banner 2020 1000x600

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...