Zell am See Video Update 22 januari 2024

Zell am See Schmittenhöhe Achtergrond Kaprun Kitzsteinhorn

Zell am See Schmittenhöhe Achtergrond Kaprun Kitzsteinhorn

Zell am See Video Update 22 januari 2024

We waren eindelijk weer eens in dit gebied actief. Reden was ook dat we de nieuwe lift Sonnkogelbahn in bedrijf wilde zien. Deze nieuwe lift is een combilift en dat betekent dat er stoeltjes aanhangen alsmede een gondel. Lift ziet er top uit.

Zell am See Sonnkogelbahn

We hebben uiteraard een heel rondje door het gebied gemaakt. Het weer werkte niet helemaal lekker mee. Het was merendeels van de dag bewolkt, maar we kunnen niet altijd 6 gooien.

Bekijk hieronder onze video update van deze dag.

Bij de Sonnkogelbahn zijn we bij het bergstation ook nog gaan eten en daar hingen heerlijke oude foto’s van hoe het ooit was.

Zell am See oude foto's

Zell am See oude foto's

Zell am See oude foto's

Op sociale media waren we ook nog te vinden.

RTL Weer Zell am See 22 jan 2024

Zell am See uitzicht op Kaprun Kitzsteinhorn

Zell am See uitzicht op Zellersee

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See uitzicht op Zellersee

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×